Mød vores trænere

SofieBlom4846.jpg

Sofie har en proffesionsbachelor i Ernæring og Sundhed og er uddannet og certificeret i forskellige træningsformer, herunder reformer, fitness og rebounder. Qua sin uddannelse har Sofie tidligere haft et større fokus på kost og har arbejdet med alt fra topmodeller til svært overvægtige. Men sundhed er så meget mere end blot kost… det er også motion og glæde. 

Sofie har selv mange gange i livet mærket på egen krop, hvilken positiv effekt fysisk aktivitet har på sind og krop, og derfor er hendes fokus i dag 100% på det hun elsker allermest, nemlig fysisk aktivitet. 

Sofie Blom

Træner & Founder

Yogainstruktør og uddannet indenfor ernæring og terapi (CET) har Kristine en holistisk tilgang til ernæring og træning. Kristine hjælper sine klienter med at integrere træning og kost, så det bliver en naturlig og vedvarende del af hverdagen. Kristine ser på den enkelte og selv holder hun af at kombinere alle de træningsformer vi repræsenterer i REMEDY HC. Kristines egen mest powerfulde RESET-knap er mad, søvn og bevægelse. Disse faktorer har en enorm effekt på, hvordan hun har det indefra og ud. Næringsfuld naturlig mad, motion og søvn er et valg enten for en periode eller i en levetid og for Kristine er det grundlæggende - det er hendes livsstil, og det er der hun føler sig, som den bedste udgave af sig selv – og det elsker hun at give videre til sine klienter.

Kristine Bernhoft

Yogainstruktør & Founder

Rikkemaija.png

Rikkemaija er sundhedscoach med fokus på træning og kost. Hun er uddannet i anatomi/fysiologi, ernæring og træning og har arbejdet med sundhed de sidste 12 år. Hun er grundlægger af vægttabsprogrammet ’fit in 4 weeks’ som har hjulpet en masse med at nå deres mål, ændre deres livsstil og livssyn. 

 

Til dagligt arbejder hun som personlig træner, hold træner og projektleder i forskellige sundhedstiltag. 

 

At leve sundt er noget man vælger at gøre fordi det er det bedste for en, og det mest naturlige. 

Min tilgang til kroppen er enkel, jeg vil mig selv det bedste

Rikkemaija

Træner

Join Us

Bliv en del af Remedy

MARTIN LUND RASMUSSN er uddannet fysioterapeut og har en Masters i traditionel kinesisk medicin fra Zhejiang TCM University i Kina.
Martin har siden 1999 været en passioneret udøver af og siden 2009 underviser i taoistisk meditation, kinesiske helbredsfremmende øvelser (Qigong) og kinesisk kampkunst.
Martin er kendt for at være en inspirerende underviser med stor praktisk erfaring, der med lethed kan forklare både den teoretiske baggrund og praktiske anvendelse af materialet.

Martin er desuden tilknyttet Nordic Clinic.

Martin

Lund Rasmussen

Meditationslærer

Sandra har praktiseret yoga i 25 år og har siden 2007 undervist og afholdt utallige workshops og retreats i Danmark, Frankrig, Italien og Indien.

For Sandra er yoga’en en vej til fysisk og mental sundhed.
Sandras undervisning har fokus på åndedræt, styrke og flows, hvor hele kroppen bliver arbejdet igennem for at blive stærk og smidig…. med forhåbningen om, at give dig et mentalt pusterum fra hverdagen.

Sandra Heavey

Yogainstruktør